Hvorfor bruge sports bh?

En god sports bh er det vigtigste sportsudstyr for en kvinde – næsten uanset sportsgren. Du har de bedste løbesko, svedtransporterende løbetøj eller det smarteste fitness tøj. Men hvornår har du egentligt sidst investeret i en god sports bh?

Især sportsgrene som løb og ridning kræver en god sports bh. Shock Absorber’s sports bh’er er udviklet til at give optimal støtte – både lodrette og sidebevægelser. Hos Shock Absorber hedder det støtte til 3D movement.

Din størrelse ændres hele livet ved f.eks. graviditet, muskelopbygning eller vægttab. Derfor er det vigtigt jævligt at tjekke at du bruger den rigtige størrelse sports bh. Shock Absorber anbefaler at kontrollere størrelsen på sports bh’en hver halve år.

De billigste sports bh’er på markedet bliver ofte løse ved brug. Vær opmærksom på at din sports bh kan være blevet op til to størrelser større end da du købte den. Shock Absorber sports bh’er er lavet af kvalitetsmaterialer. Også syningerne er kontrollerede og af god kvalitet. En Shock Absorber sports bh vil også give sig lidt med tiden og skal derfor sidde ekstra stramt i starten, men følg vaskeanvisningerne og oplev en kvalitets sports bh, der giver ekstra støtte – også i længden.

Brysterne består af væv, fedt og hud – der er ingen muskler i brysterne. Selv ved små bevægelser strækkes brysternes hud og væv så meget at der kan ske uoprettelige skader. Ved at bruge sports bh kan du forebygge skader på brysterne, der (på længere sigt)  kan give hængebryster. Du skal bruge en god sports bh uanset din størrelse.

Undersøgelser har vist at ved at bruge en Shock Absorber sports bh reduceres brysternes “hopning” op til 74%. Det er dobbelt så meget som ved brug af en almindelig bh.

Køb Shock Absorber sports bh her >>