D plus sports bh – Shock Absorber

D plus sports bh fra Shock Absorber fås i to farver (sort og hvid) fra D skål til I skål.

D plus sports bh er en populær sports bh i de store størrelser/skålstørrelser. Årsagen er at D plus sports bh giver ekstrem god støtte. D plus sports bh er især god støtte til de store størrelser.

Køb D plus sports bh her >>

D plus sports bh er udviklet til den store barm

I modsætning til mange af de eksisterende sports bh’er på markedet er D plus sports bh’en konstrueret til skålstørrelser fra D skål og op. Mange sports bh’er er udviklet til små barme. De giver derfor slet ikke støtte nok til de større skålstørrelser. Vælg derfor i stedet en sports bh som D plus sports bh’en, der giver støtte til den store barm.

Specielle syninger gør D plus sports bh unik

D plus sports bh fra Shock Absorber er udviklet med specielle syninger i skålen. Det betyder at brystet får en lidt spids facon. Det er samtidig de specielle syninger, der gør at D plus sports bh giver så ekstrem god støtte. Vælg derfor D plus sports bh’en når du har brug for at brysterne holdes på plads. D plus sports bh er udviklet specielt til både at give ekstra støtte ved hoppende bevægelser. D plus sports bh er derfor en meget populær sports bh til løb, ridning og hård fitness. Undgå de hoppende bryster med D plus sports bh. D plus sports bh er kategoriseret som support level 4, som er det support level, der anbefales til f.eks. løb og ridning.

Køb D plus sports bh her >>

D plus sports bh – hvad betyder navnet?

Navnet på D plus sports bh (også kaldet D+ sports bh) betyder at sports bh’en fås fra D skål og opefter. Navnet signalerer at det er  en sports bh, der er specielt udviklet til de større skålstørrelser som har brug for ekstra støtte.

Farver, materiale og størrelse

D plus sports bh fra Shock Absorber fås i følgende farver og størrelser

Farve: sort og hvid
Størrelse: 70 D – 90 I

Materiale: 89 % polyester, 6 % polyamid, 5 % elastan. Vask ved 40 grader.

Support level: 4 (højeste støtte – anbefales til f.eks. løb og ridning)

Køb D plus sports bh

Køb D plus sports bh her >>

One thought on “D plus sports bh – Shock Absorber

  1. Pingback: Shock Absober – sports bh’er fra Shock Absorber | Shock Absorber sports bh